PRIME Series - Jgheaburi din PVC de nouă generație


PRIME Series - Jgheaburi din PVC de nouă generație

PRIME Series - Jgheaburi din PVC de nouă generație
PRIME Series reprezintă o soluție optimă pentru sistemul de drenaj al acoperișurilor clădirilor rezidențiale și comerciale. Sistemul este realizat prin aplicarea de tehnologii de producție inovatoare, folosind o nouă combinație de PVC tradițional și materiale acrilice moderne (PMMA). Jgheabul are dimensiunea de 125 mm, iar burlanul - 90 mm. Sistemul este disponibil în două culori atractive, cu efect metalic - cupru și argintiu.
PRIME Series combină avantajele polimerului modern și al formei tradiționale a jgheabului. Profilul tipic cu fațadă armată face jgheabul mai stabil și previne răsucirea acestuia. Suprafața interioară netedă oferă capacitate de drenare excelentă. 
La fel ca sistemul CLASSIC 120, noul PRIME Series este montat rapid și facil, datorită mecanismului "click" cu garnituri de silicon. Un avantaj important al sistemelor de drenaj din PVC si PMMA este că nu corodează, nu au nevoie de vopsire și sunt foarte ușor de întreținut, datorită suprafeței netede interioare a elementelor.
Noul material polimer utilizat în producția de PRIME Series are o rezistență extrem de mare la condițiile atmosferice agresive - razele UV, temperaturi extreme, căderile masive de zăpadă sau ploile acide. Acest lucru contribuie la durabilitatea produsului. Sistemul vine cu o garanție scrisă de 12 ani, în conformitate cu manualul de instalare.
Prin prezentarea pe piață a PRIME Series, Devorex S.A. are ca scop satisfacerea celor mai înalte cerințe ale clienților cu privire la reasigurarea confortului, eficiență și aspect estetic.
Înapoi
Deveniți un instalator de încredere al sistemelor Devorex!