Sageacul de vinil de tip SOFFIT – imagine impresionantă pentru casa ta


Sageacul de vinil de tip SOFFIT – imagine impresionantă pentru casa ta

Sageacul de vinil de tip SOFFIT – imagine impresionantă pentru casa ta
Sageacul de PVC de tip SOFFIT reprezintă o soluție optimă pentru performanța estetică și durabilă a streașinilor de sub acoperișuri. Este proiectat pentru alinierea streașinilor, pentru a îmbunătăți aspectul clădirii și pentru a împiedica formarea cuiburilor de păsări. Sagecul imitatie de lemn nu este afectat de umezeală, previne formarea de mucegai și oferă o protecție de încredere împotriva dăunătorilor. 
Instalarea rapidă și facilă, împreună cu garanția de 25 ani oferită de producător reprezintă avantajele distinctive ale sistemului SOFFIT. Produsele sunt ușor de curățat și nu necesită întreținere specială. Un alt avantaj important al sistemului este greutatea sa relativ scăzută, ceea ce permite montarea chiar pe structuri delicate. Sageacul tradițional de vinil de tip SOFFIT este disponibil în două culori - alb și maro și sageac de tip Soffit laminat cu model din lemn în stejar "auriu" și stejar "închis". Sistemul este certificat în conformitate cu standardele europene de construcție .
Sageacul de tip SOFFIT este montat pe șipci de lemn cu cuie sau șuruburi cu capete mari. O condiție importantă pentru instalarea sistemului este de a lăsa un decalaj de 1 mm între capul cuiului/șurubului și panouri pentru a permite dilatarea termică a materialului. Montarea trebuie efectuată la temperaturi mai mari de 0 grade.
Prin utilizarea sistemului de tip SOFFIT vă îmbunătățiți rapid și eficient aspectul casei, asigurând o ventilație adecvată acoperișului - care rezultă într-un aspect elegant și confort maxim.
Înapoi
Deveniți un instalator de încredere al sistemelor Devorex!