Termeni si conditii

Da căutilizezi serviciile şi produsele oferite de site-ul www.devorex.ro în seamnă căeşti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.Conditiile Generale definesc termenii si conditiile de utilizare si prelucrare a informatiilor la care au acces vizitatorii sau utilizatorii acestui site. Va rugam sa nu utilizati acest site daca nu sunteti de acord cu aceste conditii. Este obligatoriu sa cunoasteti Conditiile Generale inainte de a folosi informatii de pe www.devorex.com si/sau domenii apartinand site-urilor www.devorex.bg , www.devorex.ro ,www.devorex.eu . Fiecare vizitator al site-ului nostru este considerat ca un utilizator al resurselor si informatiilor publicate pe site-ul Devorex.

Utilizatorii site-ului nu sunt obligati sa se inregistreze sau sa ofere informatii cu caracter personal. Formularul de inscriere poate fi completat doar de catre administratorii si partenerii Devorex.

Devorex SRL. depune toate eforturile rezonabile pentru a oferi informatii actualizate si exacte cu privire la si pentru www.devorex.com si garanteaza autenticitatea si exhautivitatea acestora. Site-ul Devorex poate furniza link-uri sau trimiteri catre site-uri terte. Devorex SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul site-urilor terte. Devorex SRL nu este raspunzator pentru corectitudinea, prezenta sau lipsa unor informatii de pe astfel de site-uri. Utilizarea acestei pagini, precum si a oricarui link, este o alegere personala a vizitatorului/utilizatorului www.devorex.com.

Este interzisa copierea si/sau reproducerea, transferul, distributia si stocarea continuturilor sau a unor parti ale acestora, in orice forma de pe www.devorex.com , fara permisiunea prealabila scrisa a autorului.

Devorex SRL nu va fi raspunzator pentru orice fel de daune sau prejuditii care pot rezulta din accesul la, sau imposibilitatea de a accesa www.devorex.com. Devorex SRL isi rezerva dreptul de a modifica Conditiile Generale in orice moment, fara o notoficare prealabila si ar trebui o verificare periodica a acestora, pe acesta pagina sau in alta parte a site-ului.

Vizitatorii / utilizatorii acestui site nu trebuie sa utilizeze www.devorex.com sau continutul acestuia, in orice mod sau in orice scop care este ilegal sau, sub orice alta forma incalca drepturile companiei Devorex SRL, sau sunt interzise de Conditiile Generale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

1. Utilizatorul este de acord in mod explicit:

1.1. sa furnizeze datele sale cu caracter personal catre DEVOREX EAD,

1.2. DEVOREX EAD sa prelucreze, inclusiv sa colecteze, stocheze si utilizeze datele cu caracter personal furnizate de catre client.

2. DEVOREX EAD se obliga sa prelucreze, inclusiv sa colecteze, stocheze si utilizeze datele cu caracter personal furnizate de catre Utilizator, numai in scopurile descrise in prezentele Termeni si conditii generale si / sau in legatura cu contractul incheiat intre Utilizator si DEVOREX EAD, precum si in cazurile in care acest lucru este cerut in mod explicit de catre legislatia aplicabila.

3. DEVOREX EAD are dreptul de a refuza inregistrarea pentru utilizarea site-ului si furnizarea serviciilor oferite, daca Utilizatorul nu si-a dat consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu punctului 1 de mai sus.

4. Utilizatorul are dreptul de a primi de la DEVOREX confirmare daca se prelucreaza datele cu caracter personal, aferente acestuia, si daca da, sa primeasca acces pana la date si urmatoarele informatii:

4.1. scopurile prelucrarii;

4.2. categoriile respective de date cu caracter personal;

4.3. modalitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal;

4.4. existenta dreptului de a se solicita de la DEVOREX EAD corectarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau limitarea prelucrarii datelor cu caracter personal, legate de Utilizator sau formularea obiectiunii impotriva unei astfel de prelucrare;

5. Dreptul de stergere (dreapta „de a fi uitat“): Utilizatorul are dreptul de a solicita de la DEVOREX EAD stergerea datelor cu caracter personal, aferente acestuia, fara intarzieri nejustificate, iar administratorul are obligatia de a sterge datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care acest lucru nu contravine legislatiei aplicabile.

6. Dreptul cu privire la limitarea prelucrarii: Utilizatorul are dreptul de a solicita de la DEVOREX EAD limitarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal, in cazul in care acest lucru nu contravine legislatiei aplicabile.

7. Utilizatorul are dreptul de a solicita de la DEVOREX EAD sa corecteze, fara intarzieri nejustificative, datele cu caracter personal inexacte, aferente acestuia. Avand in vedere scopurile prelucrarii, Utilizatorul are dreptul datele cu caracter personal incomplete sa fie completate, inclusiv prin adaugarea unei declaratii.

8. Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii, bazata pe un anume consimtamant inainte de retragerea acestuia. Retregerea consimtamantului este la fel de usoara ca si acordarea acestuia.

9. DEVOREX EAD nu are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal in scopuri pentru care nu are consimtamant, si anume: scopuri, altele decat cele mentionate la pct.2 de mai sus, cu exceptia cazurilor in care legislatia aplicabila impune acest lucru in mod explicit.

10. Inainte de a incepe utilizarea datelor cu caracter personal, in scopuri diferite decat cele mentionate la pct.2 de mai sus, DEVOREX EAD este obligata sa informeze imediat Utilizatorul si sa solicite consimtamantul acestuia.

11. Utilizatorul este de acord in mod explicit ca DEVOREX EAD are dreptul de a salva pe sistem informatic sau alt dispozitiv terminal de acces pana la pagina cu informatii cu privire la utilizatori, exprimata in cookie-uri (сооkies) – mici fisiere cu text care sunt salvate de catre pagina web prin cadrul internet serverului pe hard disk-ul Utilizatorului si ofera posibilitatea de recuperare a informatiilor legate de acesta, prin identificare, de asemenea si cu privire la urmarirea actiunilor acestuia.

12. DEVOREX EAD prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal (Regulamentul (CE) 2016/679, GDPR). DEVOREX EAD respecta toate procedurile pentru prevenirea accesului neautorizat si utilizarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor cu caracter personal. In plus fata de aceasta, DEVOREX EAD a implementat proceduri corporative cu privire la protectia datelor cu caracter personal furnizate si utilizeaza masuri de securitate sporita, precum si restrictii tehnice si fizice privind accesul si utilizarea datelor personale pe serverele sale. In ceea ce priveste factorul uman la prelucrarea datelor cu caracter personal – DEVOREX EAD ofera acces la datele cu caracter personal in procesul de lucru numai personalului autorizat in acest scop.

13. DEVOREX EAD se angajeaza sa garanteze confidentialitatea informatiei, care contine date cu caracter personal furnizate online de catre Utilizatori. Dezvaluirea datelor cu caracter personal este posibila numai in cazurile prevazute de legislatie si prin respectarea ordinului normativ stabilit.

14. DEVOREX EAD isi rezerva dreptul de a inregistra, stoca si utiliza orice informatie, necesara pentru identificarea acestuia si reproducerea declaratiei de consimtamant cu Termenii si conditiile generale si Utilizatorul acorda consimtamantul sau explicit cu privire la acest lucru.

15. In cazul in care utilizatorul nu este de acord sa furnizeze datele sale cu caracter personal catre DEVOREX EAD si/sau DEVOREX EAD sa prelucreze datele lui cu caracter personal, atunci acesta urmeaza sa inceteze imediat utilizarea site-ului.

 

Deveniți un instalator de încredere al sistemelor Devorex!