WPC Decking

WPC Decking

Sistemul de WPC Decking Devorex este solutia perfecta pentru pardoselele de exterior, avand o gama larga de aplicatii. Aceasta pardoseala este produsa din WPC (Wood Plastic Composite) un material inovator, compus din 45% PVC pur si 45% particule din lemn de cea mai buna calitate, iar restul de 10% sunt aditivi care imbunatatesc calitatea acestui produs. Combinatia dintre lemn si plastic asigura crearea unui material foarte rezistent, care isi pastreaza proprietatile excelente pentru multi ani, fara o intretinere suplimentara.

*Culorile - Gri, Nuc, Maro deschis sunt produse la cerere


Culori disponibile


Avantaje
Durabilitate

Tehnologia folosita la fabricarea materialului compozit WPC deck asigura o durabilitate si rezistenta maxima, pardoseala de exterior fiind rezistenta la abraziune, forte mecanice externe, agenti atmosferici si biologici cat si apa sarata sau clor. Nu sunt necesare lucrari suplimentare de intretinere si service, astfel veti economisi timp si bani.


Versatilitate

Pardoseala de exterior Deck din lemn compozit WPC Devorex are o arie de aplicabilitate foarte larga: de la balcoane si terase rezidentiale , pana la terase pentru gradini, piscine cat si pontoane.


Culoare in profunzime

Prin utilizarea pigmentilor de inalta calitate si a aditivilor pentru filtre UV, dezvoltati in colaborare cu producatori de renume international, am obtinut o culoare uniforma, in profunzime, fara precedent pentru produsele noastre WPC decking.

Nu necesita intretinere si nici vopsire

Placa de pardoseala de exterior WPC Deck Devorex nu necesita nici un fel de impregnare si totusi in timp, nu isi pierde proprietatile exceptionale.


Estetetica unei terase

Placile de pardoseala Deck WPC Devorex sunt perfect drepte, fara noduri sau fisuri si in plus, sunt nedeformabile. Cu cleme de prindere ascunse, nu exista suruburi sau cuie vizibile, ceea ce imbunatateste considerabil estetica terasei dumneavoastre.


Garantie

Placile de pardoseala deck WPC Devorex isi pastreaza proprietatile chiar si la schimbarile meteorologice si dupa multi ani de utilizare.

Фото галерия

Deveniți un instalator de încredere al sistemelor Devorex!