Termeni si conditii

Da căutilizezi serviciile şi produsele oferite de site-ul www.devorex.ro în seamnă căeşti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.Conditiile Generale definesc termenii si conditiile de utilizare si prelucrare a informatiilor la care au acces vizitatorii sau utilizatorii acestui site. Va rugam sa nu utilizati acest site daca nu sunteti de acord cu aceste conditii. Este obligatoriu sa cunoasteti Conditiile Generale inainte de a folosi informatii de pe www.devorex.com si/sau domenii apartinand site-urilor www.devorex.bg , www.devorex.ro ,www.devorex.eu . Fiecare vizitator al site-ului nostru este considerat ca un utilizator al resurselor si informatiilor publicate pe site-ul Devorex.

Utilizatorii site-ului nu sunt obligati sa se inregistreze sau sa ofere informatii cu caracter personal. Formularul de inscriere poate fi completat doar de catre administratorii si partenerii Devorex.

Devorex SRL. depune toate eforturile rezonabile pentru a oferi informatii actualizate si exacte cu privire la si pentru www.devorex.com si garanteaza autenticitatea si exhautivitatea acestora. Site-ul Devorex poate furniza link-uri sau trimiteri catre site-uri terte. Devorex SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul site-urilor terte. Devorex SRL nu este raspunzator pentru corectitudinea, prezenta sau lipsa unor informatii de pe astfel de site-uri. Utilizarea acestei pagini, precum si a oricarui link, este o alegere personala a vizitatorului/utilizatorului www.devorex.com.

Este interzisa copierea si/sau reproducerea, transferul, distributia si stocarea continuturilor sau a unor parti ale acestora, in orice forma de pe www.devorex.com , fara permisiunea prealabila scrisa a autorului.

Devorex SRL nu va fi raspunzator pentru orice fel de daune sau prejuditii care pot rezulta din accesul la, sau imposibilitatea de a accesa www.devorex.com. Devorex SRL isi rezerva dreptul de a modifica Conditiile Generale in orice moment, fara o notoficare prealabila si ar trebui o verificare periodica a acestora, pe acesta pagina sau in alta parte a site-ului.

Vizitatorii / utilizatorii acestui site nu trebuie sa utilizeze www.devorex.com sau continutul acestuia, in orice mod sau in orice scop care este ilegal sau, sub orice alta forma incalca drepturile companiei Devorex SRL, sau sunt interzise de Conditiile Generale.


Deveniți un instalator de încredere al sistemelor Devorex!